Inloggning

Produkter

Produkter

Produkter
 

Carrocar AB distribuerar ett mycket brett program av radiostyrda bilar, båtar, flygplan, helikoptrar, radiostyrningar, mm, mm till butiker främst i de Nordiska länderna. Där kan Du titta närmare på våra produkter och få tips och råd.

För att Du på ett enkelt sätt skall få en överblick över vårt sortiment har vi lagt alla "huvudprodukter" under menyn "Produkter". Där hittar du exempelvis "alla" bilar och du kan enkelt begränsa din sökning och jämföra modeller från olika tillverkare genom att aktivera knapparna.

Söker de modeller, tillbehör och delar till ett speciellt fabrikat så hittar du dessa under respektive tillverkare. Under respektive modell finns i de flesta fall även sprängskiss, reservdelslistor och förslag på option och tillbehör.

Du ser också tydligt om en produkt finns i lager. Skulle den vara slut kan du klicka på benämningen så får du uppgift om beräknad leveranstid. Vi levererar varje dag till våra återförsäljare och normal leveranstid från oss är inom 1 arbetsdag från beställning.


Senaste nyheter


Topplistan